Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Κυπελλούχος Ε.Π.Σ. Καβάλας ο Κεραυνός Πέρνης

Ο Κεραυνός Πέρνης ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά επικράτησε στην διαδικασία των πέναλτι του Αετού Ορφανού και στέφθηκε Κυπελλούχος Καβάλας 2017.


Η ομάδα της Πέρνης αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο τελικό του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Καβάλας και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Με MVP τον τερματοφύλακα Γιουργούση και άξιους συμπαραστάτες όλους τους συμπαίκτες του που αγωνίστηκαν με ψυχή και μυαλό κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία της Πέρνης για 120 λεπτά να οδηγήσουν το παιχνίδι στα πέναλτι και τελικά να σηκώσουν το Κύπελλο.

Ο Αετός Ορφανού που εδώ και καιρό θεωρείται σίγουρος πρωταθλητής Καβάλας και η ομάδα που θα πάρει την άνοδο στην Γ΄Εθνική είχε την κατοχή και πίεσε τον Κεραυνο θα μείνει όμως τελικά στον τίτλο του πρωταθλητή που σίγουρα καθόλου δεν τον στεναχωρεί.

Το παιχνίδι έμεινε στο 0-0 στα 90 λεπτά της κανονικής διάρκειας και στα 30 της παράτασης με τον Αετό Ορφανού να είναι καλύτερος άλλα και εκνευριστικά άστοχος.

Αξιοσημείωτη η τεράστια ευκαιρία στο 117' για τον Αετό Ορφανού με τον Κάπατζη λίγο έξω από την μικρή περιοχή να πλασάρει και η μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλαυρά των δικτύων.

Στην διαδικασία των πέναλτι η αγωνία κράτησε μέχρι και το το τελευταίο μια και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήταν εύστοχοι πλην του Αμιάδη που εκτέλεσε το 5ο πέναλτι του Αετού με τον Γιουργούση να αποκρούει και να κρατά το 4-4. Το τελευταίο πέναλτι για τον Κεραυνό Πέρνης εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαρί Αλή Ογλού

Αναλυτικά η διαδικασία των πέναλτι
Μπαμπατζάνης Αετός Ορφανού - Κεραυνός Πέρνης 1-0
Μαυρομματίδης Αετός Ορφανού - Κεραυνός Πέρνης 1-1
Ελέζη Αετός Ορφανού - Κεραυνός Πέρνης 2-1
Τζορμπατζή Αετός Ορφανού - Κεραυνός Πέρνης 2-2
Φ. Τσαπέγια Αετός Ορφανού - Κεραυνός Πέρνης 3-2
Κιομουρτζής Αετός Ορφανού - Κεραυνός Πέρνης 3-3
Δούμπλατζης Αετός Ορφανού - Κεραυνός Πέρνης 4-3
Νάνος Αετός Ορφανού - Κεραυνός Πέρνης(Κεραυνός) 4-4
Αμιάδης Αετός Ορφανού - Κεραυνός Πέρνης 4-4 απέκρουσε ο Γιουργούσης
Μπαρί Αλή Ογλού Αετός Ορφανού - Κεραυνός Πέρνης 4-5.