Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Εκτός αδειοδότησης ο Καλογρίτσας - Στον Ιβάν Σαββίδη η άδεια - Δηλώσεις Σαββίδη

Εκτός τηλεοπτικών αδειών μένει η εταιρεία «Τ.Π.Κ. μ.α.ε. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ»


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, η εταιρεία «Τ.Π.Κ. μ.α.ε. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ» ζήτησε 48 ώρες, προκειμένου να καταθέσει το ποσό της πρώτης δόσης για την απόκτηση της άδειας αίτημα που απορρίφθηκε από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Μετά την εξέλιξη αυτή και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τη διαδικασία, η άδεια θα περάσει στα χέρια του πρώτου επιλαχόντος υπερθεματιστή, δηλαδή του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος θα πρέπει να καταβάλλει 9 περισσότερα εκατομμύρια από την εταιρία του Καλογρίτσα, αφού το ποσό με το οποίο πλειοδότησε ήταν 61,5 εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε ότι ο τρίτος δικαιούχος, ο ΑΝΤ1 κατέθεσε το πρωί της Δευτέρας τα χρήματα της πρώτης δόσης για την άδεια, ύψους 25,3 εκατ. ευρώ. Τα χρήματα έχουν ήδη καταθέσει από την προηγούμενη εβδομάδα ο ΣΚΑΪ (14.533.333 ευρώ) και η εταιρεία ALTER EGO του Βαγγέλη Μαρινάκη (24.633.333,34 ευρώ).

Ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε πως μαζί με τους συνεργάτες του ήταν σημαντικό να καταλάβουν τι θα γίνει. Δηλώνω ότι είμαι πρώτος επιλαχών και είμαι έτοιμος μέσα στις επόμενες μερες να πληρώσω την δόση και να αποκτήσω την άδεια . Είναι επίσημη δήλωση. Παράλληλα επαναλαμβάνω την πρότασή μου στα κανάλια που δεν πήραν άδεια πως είμαι έτοιμος να αποκτήσω τα καναλια ώστε να μην χαθούν οπι θέσεις εργασίας.

photo:goo.gl/images/ZFid5m